Ingredients:


2 magrets d'ànec de 400 g cadascun, 2 kakis “persimon”, 300 ml de suc d'ànec o de carn, 100 ml de vinagre de gerd, 100 ml de licor de taronja, 200 g de sucre, 1 nou de mantega, 1 manoll d’allets tendres.

Elaboració:

Netejar els magrets d'ànec llevant-los excessos de greix i fer-los unes incisions en forma de rombe sobre tot el greix però sense arribar a tallar la carn. Reservar a temperatura ambient.
Per a la salsa: posar en una olla 100 g de sucre juntament amb el vinagre i deixar-ho coure fins que comence a caramel·litzar. Afegir el licor de taronja i evaporar l'alcohol. Incorporar el suc d'ànec o carn i bullir fins que tinga el cos desitjat.
Pelar els kakis “persimon” i tallar-los en grillons gruixuts. En una paella, posar a fondre la mantega juntament amb el sucre restant i afegir els kakis “persimon”. Deixar-los fins que estiguen caramel·litzats per tots dos costats.
Netejar els alletes i escaldar-los en aigua amb sal. Escórrer-los i acabar-los en una paella amb una mica d'oli i sal.

Acabat del plat:

Assaonar i marcar el magret d'ànec en la planxa per la part del greix fins que estiga daurat i cruixent. Donar-li la volta i deixar-ho una mica més fins que estiga fet, deixant-ho rosat pel centre. 
Col·locar el magret filetejat en els plats; a un costat els kakis “persimon” caramel·litzats, damunt els allets i afegir un fil de salsa per damunt i al voltant.